Руски ударни дронове атакуваха тази нощ украинското пристанище Одеса на Черно

...
Руски ударни дронове атакуваха тази нощ украинското пристанище Одеса на Черно
Коментари Харесай

Руски дронове нанесоха удар по украинското пристанище в Одеса

Руски ударни дронове нападнаха тази нощ украинското пристанище Одеса на Черно море и нанесоха материални вреди, заяви във Facebook началникът на районната военна администрация Юрий Крук, представен от организация УНИАН.

" Току-що врагът нанесе удари против Одеса и Одеския регион с ударни безпилотни летателни апарати. В резултат на работата на подразделенията на противовъздушната защита има свалени дронове. Още веднъж желая да подчертая, че във военно време не можем да разясняваме и да излагаме на показ всички събития ", се показва в известието, написа Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
Местна медия заяви, че в града са избухнали експлозии и в един от градските квартали е зародил пожар. След това в Одеса и Одеска област е била оповестена въздушна паника.

Крук помоли локалните поданици да се въздържат от мнения на избрани информации, които се появяват в обществените мрежи. " Продължава отразяването на офанзивата и е възможна втора вълна. Затова апелирам жителите на Одеския регион да не подценяват сигнала да въздушна паника и да останат в бомбоубежищата ", сподели служителят. Местните управляващи приканиха жителите на града да не снимат дейностите на Противовъздушна отбрана.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР